Vi värnar om din säkerhet

Vi värnar alltid om hög säkerhet för våra gäster vilket inkluderar den personliga integriteten. GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny EU-förordning som börjar gälla den 25 maj 2018. GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen (PUL). Mycket är sig likt men kraven på att vi som företag måste informera om hur vi behandlar personuppgifter skärps.

Med anledning av GDPR har vi i vår Integritetspolicy förtydligat hur vi hanterar din personliga information. Det gör vi för att vår kommunikation ska vara så relevant och intressant som möjligt för dig. När du fortsätter använda våra tjänster genom vår webshop / ALRIC MUSIC godkänner du också att vi lagrar dina personuppgifter. Vid beställning genom vår webshop finns en kryssruta för godkännande av våra köpvillkor samt uppgifter om vilka personuppgifter som kommer att lagras hos oss, ALRIC MUSIC. Inga uppgifter lämnas vidare till andra företag eller myndigheter utan är till för att kunna genomföra leverans av beställda produkter/tjänster samt för marknadsföring genom nyhetsbrev och information av produkter från ALRIC MUSIC.

Vill du se vilka uppgifter vi har lagrade eller att vi tar bort dina uppgifter, vänligen kontakta vår kundservice på e-post alric@telia.com
Enligt bokföringslagen lagras personuppgifter under 7 år, därefter raderas de.


GDPR påverkar inget för beställaren jämfört med de regler vi tidigare följt och vi önskar dig, precis som alltid varmt välkommen att besöka oss genom vår webshop, musikbloggen KREATIV MUSIK, Facebookgrupp ALRIC MUSIC - musikläromedel, Facebook- och Instagramkonton.

Vänliga hälsningar från oss på ALRIC MUSIC 


Walther Alrikson

alric@telia.com